PAGE DOWN HUNGARY ÜZEMELTETŐ KFT.

TAKARÍTÁS IRODA TAKARÍTÁS ÁRAK LAKÁS TAKARÍTÁSI ÁRAK AJÁNLATKÉRÉS TAKARÍTÁSRA KAPCSOLAT JELENTKEZÉS TAKARÍTÓNAK

iroda takarítás*lakás takarítás*ipari takarítás*kertészet* vagyonvédelem*BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Iroda takarítás


Cégünk irányelve úgy tartani rendben és tisztán irodai munkakörnyezeteket, hogy közben ne zavarjuk a vállalatot termelőmunkájában. Mi csak megbízható, leinformált, a munkáját szakszerűen, rendesen végző takarítószemélyzettel dolgozunk, és az embereink munkáját rendszeresen ellenőrizzük. Nagyon komolyan vesszük ügyfeleink igényeit, megelégedettségét, mert csak az garantálja a hosszú távú munkakapcsolatot.

Ipari takarítás

Munkavégzés: Munkánk során az Európai Unió szabályaihoz igazodunk. Csak ellenőrzött, ÁNTSZ tanúsítvánnyal rendelkező, lehetőleg Magyarországon gyártott terméket használunk. Elsődleges szempontunk a tisztaság elérése mellett az egészségre nem káros, környezetkímélő termékek preferenciája. Ráadásul az Uniós támogatási rendszer miatt ez még kedvezőbb anyagköltséget is jelent, amit érvényesítünk végfelhasználói árainkban is.

A munka minősége: Dolgozóinkat hosszú évek során úgy válogattuk össze, hogy csak a legjobb munkaerőkkel dolgozzunk. Őket is folyamatosan képezzük, hogy megismerkedjenek a legújabb technológiákkal, és ami egyszer tudtak és jól végeztek, az se váljon olyan szinten rutinná, hogy felületességhez vezessen. Munkatársaink erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkeznek, a munkájukból élnek, szeretik, amit csinálnak. Pedantériájukra jellemző, hogy a vezetőség felé is és megbízóik felé is több esetben jelezték már, ha valami rendellenességet tapasztaltak, olyasmit, ami veszélyeztetheti a megrendelő anyagi biztonságát. Mi büszkék vagyunk a dolgozóinkra.

Kinek milyen szolgáltatást ajánlunk?
Természetesen egy ilyen fontos kérdést nem lehet látatlanul, a megrendelővel való konzultáció nélkül megválaszolni, néhány irányelv azért meghatározható.

Ipari létesítmények takarítására általában napi szinten tart igényt a megrendelő. Természetesen ezen alapvetően módosíthatnak az egyéni feltételek.

Áraink:
Ipari létesítmények tisztítására, takarítására minden esetben egyedi ajánlatot teszünk, aminek részét képezik a tisztítóberendezések, a felhasznált tisztítószerek, azok felvitelének és eltávolításának módja, a biztonsági előírások betartása, és maga a teljes eljárási rend. Csak valamennyi részlet teljes ismeretében teszünk ajánlatot és vállalunk garanciát az elvállalt munkák minőségére.

 


Mi semmit nem bízunk a véletlenre. A tisztaság legyen a mi dolgunk.

Hívjon, hogy bizonyíthassunk MÉG MA!    

06/70/638-4331  Rácz József - ügyvezető                                                                        

06/70/638-4298  Rácz Csaba - ügyvezető

Levélben: AJÁNLATKÉRÉS Tárgy: árajánlatkérés vagy személyes találkozó.
Takarítás helyszíne alapján referens kollegánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

 *** IRODA TAKARÍTÁS-LAKÁS TAKARÍTÁS-IPARI TAKARÍTÁS-KERTÉSZET-***